Οικολογικό Ιστολόγιο. Λειτουργεί μετά από αδράνεια 60'' και επανέρχεται μόλις κουνήσετε το ποντίκι. Με κλικ, το δοκιμάζετε άμεσα.

Πρωτοβουλία για τη Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους.

‎1,5 χρόνο τουλάχιστον, ΑΚΟΥΜΕ-βλέπουμε-διαβάζουμε τα ίδια σχεδόν, για την Οικονομική Κρίση της Πατρίδας μας, για τα Αίτια και για τον Μονόδρομο-Λύση που ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ στο "πετσί" μας.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ας ακούσουμε-δούμε-διαβάσουμε και 1 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ εκτίμηση-θέση-πρόταση (με Ντοκουμέντα) και ας ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ (αν πειστούμε) να υπογράψουμε και εμείς (μαζί με χιλιάδες άλλους ήδη) για το Αυτονόητο: για τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, που μόνο οι ένοχοι φοβούνται.
Με χρηματοδότηση πολλών απλών Πολιτών, έγινε πράξη το 1ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ντοκιμαντέρ (ΧΩΡΙΣ χορηγούς, επικοινωνιολόγους και διαφημίσεις Εταιρειών και "Δημοσιο"-γράφων),  που προβλήθηκε στο Διαδίκτυο (πάνω από 500.000 εμφανίσεις ήδη) και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ (με άγνωστο αριθμό αντιγραφών-επαναλήψεων) και "...έχει καταφέρει να ξεβρακώσει ένα ολόκληρο σύστημα..." (pitsirikos.net).
Πάνω από 20.000 Υπογραφές ήδηhttp://www.gopetition.com/petition/43171/signatures.html με ρυθμό πάνω από 1.000 Υπογραφές την ημέρα.
ΑΞΙΖΕΙ πραγματικά τον κόπο. Σαν να βλέπετε μια κινηματογραφική ταινία 75 λεπτών, αλλά ΑΛΗΘΙΝΗ όμως και αφορά εμάς και τα παιδιά μας.

Debtocracy FINAL by BitsnBytes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου