Οικολογικό Ιστολόγιο. Λειτουργεί μετά από αδράνεια 60'' και επανέρχεται μόλις κουνήσετε το ποντίκι. Με κλικ, το δοκιμάζετε άμεσα.

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ το WiFi που έχετε, για να βελτιωθεί κατακόρυφα η ποιότητα και η ταχύτητα της Αλληλοπληροφόρησής μας.

Υπάρχει ένα καταπληκτικό εργαλείο, το Qik. Αν έχεις pda ή κινητό με WiFi (ασύρματο δίκτυο), γράφεις βίντεο και ανεβαίνει αυτόματα & ΔΩΡΕΑΝ στο internet (π.χ. http://qik.com/ofotis), στο Facebook, στο Youtube, στο Twitter και στο Blog που έχεις ορίσει (π.χ. http://lavriotv.blogspot.com).
Στην Αίγυπτο διώξανε το Μουμπάρακ, με τη βοήθεια της τεχνολογίας (Facebook κλπ).
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ τα Ασύρματα Δίκτυα (WiFi) που έχετε. Δεν κινδυνεύετε ούτε από κακόβουλες ενέργειες, ούτε από χωρητικότητα (τα τελευταία modem που είχαμε, ήταν με 33,6 Kb/s και τώρα με το ADSL έχουμε πάνω από 24.000 Kb/s). Άλλωστε, αν κάποιος γείτονας το παρακάνει, το βλέπεις πανεύκολα και τον φιλτράρεις-κλειδώνεις. Κινδυνεύετε όμως (και με κλειδωμένη την πρόσβαση στο internet), αν δεν έχετε καλό κωδικό για την πρόσβαση στο Modem (συνήθως οι περισσότεροι αφήνουν τον προεπιλεγμένο).
Οπότε κλειδώστε το Modem & ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ το WiFi, για να γίνει ο καθένας μας εν δυνάμει ΡΕΠΟΡΤΕΡ και όλοι μαζί να είμαστε δέκτες της οπτικοποιημένης πληροφόρησης, σε πραγματικό χρόνο.
Αν συμφωνείτε, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. Με εκτίμηση Φώτης, http://dorean-free.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Kαι αν ο γειτονας κανει λαμογιες, ποιον νομιζεις οτι θα πιασουν; Θα αποδειξεις οτι το εκανε αλλος; Γιατι προτρεπεις τον κοσμο σε επικινδυνες τακτικες; καπως σαν το καντε σεξ χωρις προ, ελεος με τον καθε τυχαιαο που λεει ο,τι ανακριβεια θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή