Οικολογικό Ιστολόγιο. Λειτουργεί μετά από αδράνεια 60'' και επανέρχεται μόλις κουνήσετε το ποντίκι. Με κλικ, το δοκιμάζετε άμεσα.

Δωρεάν ΔΩΡΟ ξαφνικά...


Όπως ξέρετε, έβαλα ΔΩΡΕΑΝ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ πριν από 1 μήνα, (Φεβρουάριο 2010), το εντελώς ερασιτεχνικό προγραμματάκι που έκανα για ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ.
Και ξαφνικά, βλέπω πάνω από 2.500 "επισκέψεις" (με ~1.000 μοναδικούς επισκέπτες), από 25 διαφορετικές χώρες !
Πριν από 8 μέρες, αποφάσισα να βάλω διαφήμιση της Google στα blog και τις Σελίδες που έχω φτιάξει από παλιά. Οπότε όποιος επισκέπτεται μια σελίδα μου, (βλέποντας τις διαφημίσεις), αν κάνει κλικ σε κάποια διαφήμιση, πληρώνει στη Google ένα μικρό ποσό, από το οποίο... μου δίνει η Google ένα πιο μικρό μέρος.
Ε λοιπόν, σε 8 μέρες έγιναν ~150 κλικ στις διαφημίσεις και ...κέρδισα ~10 € !
Απίστευτο, επί 25 χρόνια ερασιτεχνικής ενασχόλησης με τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, μόνο πλήρωνα, (σε εξοπλισμό, σε προγράμματα, σε "χρόνο" κλπ) και βοηθούσα όποιον μπορούσα με ανιδιοτέλεια.
...Και τώρα έχω ΚΕΡΔΟΣ χρηματικό για 1η φορά, (εκτός από το σημαντικότερο Κέρδος της Ηθικής Ικανοποίησης, ότι μπορεί να φάνηκα χρήσιμος και σε κάποιους άλλους).
Ο πατέρας μου έλεγε πάντα: "...κάνε το καλό και θα το βρεις μπροστά σου...".

1 σχόλιο:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή