Οικολογικό Ιστολόγιο. Λειτουργεί μετά από αδράνεια 60'' και επανέρχεται μόλις κουνήσετε το ποντίκι. Με κλικ, το δοκιμάζετε άμεσα.

40% ΔΩΡΕΑΝ πλύσιμο ρούχων.

Πατέντα Εξοικονόμησης Ενέργειας, για το Πλυντήριο Ρούχων. Ήλιο έχουμε άφθονο (10 μήνες ηλιοφάνεια) και Ηλιακός Θερμοσίφωνας υπάρχει συνήθως στα περισσότερα σπίτια.
Οπότε με 2 απλά εξαρτήματα αξίας 7 €, (από ένα κατάστημα Σιδηρικών ή Ηλεκτρικών μικροσυσκευών),
συνδέουμε εκτός από το Κρύο νερό και το Ζεστό, πετυχαίνοντας θερμοκρασία 40 βαθμών Κελσίου περίπου (που μπορούμε να την ελέγξουμε από το κόκκινο βρυσάκι, με ένα θερμόμετρο υγρών) και έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ μετρημένη 40%.
Μπορείτε να το πετύχετε & με 2 € μόνο, συνδέοντας μόνο το λευκό εξάρτημα.
Σε κάθε σπίτι, η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, μοιράζεται περίπου κατά 1/4 για την ηλεκτρική κουζίνα, κατά 1/4 για το πλυντήριο ρούχων, κατά 1/4 για το Θερμοσίφωνα και κατά 1/4 για τις υπόλοιπες καταναλώσεις (λάμπες, ΗΥ κλπ).
Οπότε σε ένα σπίτι με μέση κατανάλωση 120 € το 2μηνο, έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 12 € περίπου.

2 σχόλια:

  1. Σωστή άποψη. Ζούσα στο εξωτερικό όπου το πλυντήριο είχε δύο εισόδους νερού, μιά για κρύο και μία για ζεστό. Σίγουρα έτσι πετύχαινε σημαντική οικονομία.
    Στην Ελλάδα σε ανανέωση του μπάνιου έβαλα 2 βρύσες για το πλυντήριο. Όμως στην ελληνική αγορά τα μοντέλα πλυντηρίων με 2 εισόδους είναι εξαιρετικά σπάνια ως ανύπαρκτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικη, καλη και χρησιμη η ιδεα. Βεβαια, αν εχετε τη συνηθεια να βαζετε πλυντηριο τη νυχτα με το οικονομικο τιμολογιο της ΔΕΗ, ειναι πιθανο ο ηλιακος σας να μη σας δινει και τοσο πολυ ζεστο νερο. Οποτε ή αλλαζετε συνηθειες ή η ιδεα καταληγει δωρο-αδωρο. Ετσι κι αλλιως, για καθε οικονομια χρειαζεται μια αλλαγη συνηθειας! Καλες ιδεες σχετικα με την οικονομια στην καθημερινη διαβιωση (και στο πλυσιμο των ρουχων) βρηκα επισης στο φορουμ cleverspending.gr.
    Καλο κουραγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή