Οικολογικό Ιστολόγιο. Λειτουργεί μετά από αδράνεια 60'' και επανέρχεται μόλις κουνήσετε το ποντίκι. Με κλικ, το δοκιμάζετε άμεσα.

ΔΩΡΕΑΝ-FREE WiFi.

Ας δημιουργήσουν επιτέλους και άλλοι Δήμοι & Πολυκαταστήματα, ΔΩΡΕΑΝ ασύρματα δίκτυα.
Είναι αδιανόητο στο τέλος της 1ης 10ετίας του 21ου αιώνα, με τόσες συσκευές (PDA με WiFi), να πηγαίνεις π.χ. στο Mall και να μη βρίσκεις ΔΩΡΕΑΝ ασύρματο δίκτυο.
Προτείνω, ΟΛΟΙ όσοι έχουν ADSL σύνδεση, με ασύρματο δίκτυο, να αφήσουν ΔΩΡΕΑΝ την πρόσβαση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, για να εξυπηρετούμαστε ΟΛΟΙ, όταν βρισκόμαστε μακριά από το δικό μας δίκτυο, συνήθως με ένα PDA με WiFi.
Οπότε θα έχουμε ΙΝΤΕΡΝΕΤ παντού, με όλα τα πλεονεκτήματά του και κυρίως βάζοντας π.χ. το Skype στο PDA, θα έχουμε ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστη ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ επικοινωνία.
Αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα σε κανένα νομίζω, γιατί δεν καθυστερεί αυτόν που κάνει το ασύρματό του δίκτυο ΔΩΡΕΑΝ, δεν καταργεί την κλασική τηλεφωνία & στοιχίζει ~15 € το μήνα για τον επιχειρηματία που θα εξυπηρετεί τους πελάτες του. Επίσης, η χρήση του ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι συνήθως πολύ μικρή σε διάρκεια, γιατί τα σύγχρονα PDA ενημερώνουν γρήγορα τις Ειδήσεις με RSS, τον καιρό, τα Email κλπ και ακολουθεί συνήθως μια γρήγορη ενημέρωση από κάποιο Site ή μια σύντομη αναζήτηση π.χ. για Κινηματογράφους-Θέατρα και πιθανόν μια γρήγορη VoIP τηλεφωνική επικοινωνία.
Κάτι αντίστοιχο με το http://www.fon.com/en/ αλλά από ΟΛΟΥΣ για ΟΛΟΥΣ και χωρίς δεσμεύσεις.

2 σχόλια:

  1. Τι όμορφο που ακούγεται..και όταν ο κακόπιστος χρήστης προβεί σε παράνομες πράξεις μέσω της δικής σου σύνδεσης..θαρρείς ότι θα πεισθεί ο αρμόδιος ανακριτής..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και είδα το σχόλιο, με καθυστέρηση 1 χρόνο, ισχύει ακόμη: Δοκιμάστε σε οποιαδήποτε γειτονιά, με κλειδωμένα WiFi, τη διεύθυνση: 192.168.1.1 ή άλλες παρόμοιες για Modem και με User-name & Password: admin admin ή άλλα προεπιλεγμένα και θα δείτε ότι αλλού είναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή